U večeri prepunoj iznenađenja koja je počela ulaskom dviju novih stanarki te ispadanjem Aleksandra, saznali smo i novi tjedni zadatak koji je utjecao na nominacije. Naime, stanari su nominirali parove, a ovoga tjedna mogu ispasti Giba i Mika te Goran i Anton.
Big Brother je objavio stanarima kako su nominirani ovoga tjedna Giba i Mika te Goran i Anton. 
Krenule su prve ovosezonske nominacije uživo, i to u paru. Nominira se kao par i nominiraju se parovi, dok Mirjana i Vesna kao nove stararke ovog tjedna imaju imunitet. Jedan par mora postići zajedničku odluku oko nominacija i izabrati kome će dati dva, odnosno jedan bod. Luća i Zorica su prvi par kojeg je Big Brother pozvao u ispovjedaonicu, a ukoliko se u roku od dvije minute ne mogu dogovoriti, bit će sami nominirani. Dva su boda dali Gibi i Miki jer su najkraće u Kući, a jedan Darku i Tini. Giba, Mika i Mirjana su se brzo odlučili te dali dva boda Zorici i Lući jer ne mogu funkcionirati kao par, a jedan Goranu i Antonu. Uslijedili su Branislav i Ivona, dva boda su dodijelili Miki i Gibi, a jedan Goranu i Antonu. Ervin i Barbara su sljedeći par koji je pristupio ispovjedaonici. Dva boda su dali Antonu i Goranu, samo zbog Gorana, a jedan Gibi i Miki. Darko i Tina su dva boda dali Goranu i Antonu, a jedan Miki i Gibi. Uslijedila je trojka koju čine Goran, Anton i Vesna, a oni su dali dva boda Zorici i Lući, a jedan Ivoni i Branislavu


Big Brother se obratio stanarima kako bi im priopćio novi tjedni zadatak. Budući da ih je njima dosad razdvajao, sad će ih spojiti, i to nikad bliže. Novi tjedni zadatak je "savršena veza", a za tjedan dana će netko biti proglašen "savršenim parom". Parovi se moraju ponašati kao pravi parovi, dijelit će čak i isti krevet, a birat će jedno drugom odjeću svakog dana. Sve će to biti lako jer će biti vezani za vrijeme trajanja zadatka. Parovi su: Darko i Tina, Ivona i Branislav, Ervin i Barbara, Luća i Zorica, Giba, Mika i Mirjana kao prvi trojac, a Anton, Goran i Vesna kao drugi. U cilju se što više zbližiti s drugim stanarom kako bi se došlo do titule savršenog para. Stanari su se odmah morali vezati s užadi jedni za druge. Stanari se moraju tuširati vezani u svojoj grupi ili paru.
Luća, Aleksandar i Branislav su preostali stanari kojima prijeti ispadanje. Luća je prvi odahnuo jer je ovaj put pošteđen. Aleksandar je drugi stanar koji napušta BB kuću. Vijest o njegovu ispadanju su najteže primili Barbara i Goran koji su i zaplakala, a Aleksandar je po dolasku u studio pozdravio Goranovu zaručnicu Lejlu. Izjavio je kako je bio spreman na ovakav scenarij, a u Kući mu je najviše smetala Zorica. Vjeruje kako bi se nešto dogodilo s Barbarom da je duže ostao. Direktno se obratio preostalim stanarima. Goranu je poručio da mu je "najjači lik", Tini da ga je razočarala, a Zorici da je "dno dna".

Predstavljena je druga nova stanarka - Mirjana Praizović, 22-godišnja animir dama iz Laktaša. Svoj posao je ukratko objasnila riječima: "natjerati muškarce da ostave što više para na mom radnom mjestu". Govori dva strana jezika - engleski i njemački, jer je kao Giba i Mika rođena u Njemačkoj. Životni moto joj je "sve primam, ništa ne dajem", a voli seks, muškarce i novac. Nikada u životu nije bila zaljubljena, a neostvarena želja joj je biti porno glumica.
Sky Wikluh se obratio nominiranim stanarima kako bi im priopćio tko je siguran, a tko napušta Kuću. Branislava, Luću i Aleksandra je ostavio u neizvjesnosti, a Gorana i Zoricu je posjeo na kauč što znači da su sigurni i ostaju u kući. 

Big Brother je zamrznuo kandidate, a Antonija je ušla u BB kuću u društvu psihologinje Violete koja će prokomentirati karaktere stanara. Međutim, oni na njene riječi ne smiju reagirati. Psihologinja je rekla da je s obzirom na koflikt sasvim normalno što su se stvorili klanovi. Konflikt između Zorice i Luće je nazvala inzenzivnim, ali po njoj nije dubinski, a nastao je jer su oboje željni dominacije i liderstva. Nastupio je period stabilizacije zato što je prvi konflikt, onaj s Goranom, nastao u preranoj fazi. Darko ne pripada nijednom klanu, on je individualac i mudar igrač, taktičar. Psihologinja je rekla kako Barbara i Tina nisu uopće sličnog karaktera i smatra da će ona oprostiti Goranu teške riječi. Big Brother je potom potjerao Antoniju i Violetu iz Kuće, a stanari su se nakon znaka mogli opustiti i prokomentirati ono što su čuli.

Predstavljena je prva nova stanarka - Vesna Bartolić, 60-godišnja domaćica iz Zadra koju ste upoznali u kulinarskom showu "3,2,1, kuhaj". Najavila je kako će u BB kuću uvesti reda. Od stanara su joj se najviše svidjeli Mika i Giba, a nije htjela otkriti tko joj nije drag. 
U tijeku je peta emisija uživo, a vaši glasovi odlučuju tko će od pet nominiranih biti izbačen iz kuće. Nominirani su Luća, Goran, Aleksandar, Branislav i Zorica. Šarmantni voditelji Antonija Blaće i Sky Wikluh su izašli na pozornicu na Košutnjaku sa zaštitnim znakom ovoga tjedna - šejkovima. Što se tiče rezultata glasovanja, zasada je na začelju stanar sa samo pet posto glasova publike, a slijedi ga stanar sa sedam posto glasova, što je rezultat koji se može lako preokrenuti. Uz izbacivanje jednog od stanara, u kuću će ući dvoje novih, a prvi put večeras će stanari uživo nominirati jedni druge.

IZVOR: RTL.HR


Objavi komentar

 
Top